WORKSHOP Pitesti videografie nunta

PREGĂTEȘTE-TE SĂ DEVII MAI BUN!

Workshop videografie de nunta – Doru Iacovescu & Cristi Coman
14 – 15 mai 2019 – Pitești

În acest curs vrem să vă spunem cum se naște totul. Vrem să transferam emoțiile și modul nostru de a capta momentele unei zile atât de importante. Observam in ultimii ani ca videografia nuntii se concentreaza pe punctele superficiale doar pentru a face un film potrivit pentru social media si aproape a uita esenta si sensul acestui moment.

WORKSHOP Pitesti videografie nunta

Vom discuta despre marketing (strategii de vânzare), care este echipamentul minim necesar pentru filmarea unei nunți, tehnicile de filmare și montaj, editare și colorizare, vom face studiu de caz pe baza unui eveniment.

Ce am făcut bine și ce am greșit; o să va prezentăm câteva metode prin care puteți accelera procesul de creștere al unui brand.
Vom dezbate în detaliu rolul vostru în timpul unei ședințe video; vom discuta despre reguli de posing și o să va arătăm cum puteți să aduceți mirii în starea optimă pentru a scoate ce-i mai frumos din ei.

Nu o să se încheie workshopul înainte de a analiza lucrările voastre, pentru a puncta ce este bine și ce nu.

Ce vom prezenta:

– Oferta de preț; cum ar trebui să îți gândești pachetele încât să obții suma maximă pe care clientul tău e dispus să o plătească. Când e momentul să crești prețul?

– Marketing cum să ajungi la potențialii clienți, strategia de comunicare, prezentarea muncii tale.

-Tehnici de filmare și sfaturi pentru îmbunătățirea filmării, echipamentului minim necesar și a accesoriilor.

Sesiune practică. O sesiune video pentru a vedea modul nostru de lucru și pentru a putea vedea direct cadrele, iluminare și “acțiune”.
Cum lucrăm cu lumina naturală, dar și cum ne folosim de alte surse de lumina.

Editarea materialelor de la sesiunea video, Color Corection (expunere, WB, Skintone), Color grading si editarea sunetului, software-ul & plug-in-uri, protejarea datelor.

-Vom discuta despre problemele apărute în relația cu clienții și cum le poți preveni.

Parcurgerea unui film de nuntă montat în 2/3 camere și analizarea montajului (cut-uri, tranziții, fluiditatea filmului), montaj multicam (sincronizare).

– Dinamica unui raport de nuntă, cum ar fi concentrarea lucrării în diferite momente ale unei nunți, realizând imagini unice și spontane.

– Editare sunet

Interancțiunea noastră cu voi nu se oprește după workshop. O să cream un grup al wokshopului unde vom posta multe lucruri ce vă pot ajuta (lut-uri, plugin-uri, preseturi, draft de contrat și multe altele) dar putem discuta/analiza lucrări încât să va fie ușor să puneți în practică ceea ce ați învățat.

Taxa de participare la workshop este de 300 € (nu include masa si cazare)
Numarul de locuri este limitat, si se ocupa cu plata in avans a sumei de 100 euro, echivalentul în lei la cursul BNR din ziua viramentului, urmand ca restul sumei sa fie achitate pana pe 14 aprilie 2019.

Dacă ți se pare că sună bine si crezi că te interesează workshop-ul ne puteți contacta:
Cristi Coman 0786459595 sau Doru Iacovescu 0721766669 sau poti intra in grupul workshop-ului