In acest videoclip este prezentata povestea nuntii pentru Bianca si Mihai, doi tineri despre care pot spune ca sunt bucuros ca am avut placerea sa ii cunosc, si sa particip ca si videograf la nunta lor. Au avut parte de o nunta deosebita si reusita din toate punctele de vedere, si se vede acest lucru de pe zambetul lor care a fost prezent pe toata durata serii, atat la biserica cat si la restaurant, unde s-au simtit minunat alaturi de invitatii lor, care au fost pana la urma cele mai importante persoane pentru ei. Totul a decurs foarte bine, in ceea ce priveste filmarea pentru nunta lor, si am lucrat foarte usor cu cei doi, mai ales ca ne cunosteam deja fiind cel care a facut si filmarea pentru videoclipul The Story, tot pentru nunta lor. Deci, pot spune ca la momentul filmarilor pentru nunta, deja le cunosteam povestea de dragoste, si eram destul de placut impresionat de aceasta. Despre aceasta nunta referitor la cuplu celor doi, mai pot adauga ca Mihai a fost destul de stresat pe timpul evenimentului, insa este de inteles, pentru ca toti trecem prin aceste momente, dar acest lucru nu si-a pus deloc amprenta pe reusita nuntii si a filmarilor, si totul a iesit conform planului, poate chiar mai bine de atat.

       Pe partea de fotografie am avut o colaborare frumoasa cu cei de la Fotodia Studio , echipa ce o recomand cu toata increderea pentru cei care sunt in cautarea unui fotograf de nunta in Bucuresti / Pitesti sau in tara.

       Aceasta nunta a avut loc in Pitesti, la restaurantul Magic, si totul a fost minunat, si frumos, iar la finalul acestui eveniment toata lumea a fost cat se poate de multumita, si invitatii vorbeau foarte frumos de tot ceea ce s-a intamplat. Referitor la muzica de la aceasta nunta, pot adauga ca au participat ca artisti Zina Ghitulescu, Marian Mexicanul, Petrica Gherman, George Udila si Loren . Cununia religioasa a avut loc in Catedrala Mioveni, o locatie superba, in care a avut ocazia sa imi fac foarte bine treaba, deoarece filmarile au iesit impecabil.

       In concluzie pot adauga ca sunt foarte bucuros pentru ca am avut ocazia sa fiu videograf la acest eveniment, si ulterior am aflat ca si ei sunt bucurosi de calitatea lucrarilor mele. Casa de piatra Bianca & Mihai.

Cristi Coman | video events