WORKSHOP Constanta videografie nunta

O zi împărtășind împreună totul, să înveți într-un mod direct și personalizat.

        Workshop creat special pentru a se mula perfect pe cerintele tale. Cursul poate cuprinde informatii de baza si notiuni elementare in videografie, poate aborda tehnici de nivel mediu sau poate merge pana la specializarea pe o anumita nisa videografica.
Tematica workshopului o stailim impreuna, aleg impreuna exact capitolele care prezinta interes pentru tinesi hotaram programul.

        Vom examina portofoliul dvs. pentru a vedea în ce aspecte pot fi îmbunătățite fotografiile dvs. Vom vorbi despre aspectele teoretice ale muncii atât în ​​relația cu clienții, cât și în planificarea sesiunilor.

        În timpul zilei organizăm o sesiune practică cu un cuplu real pentru a-mi arăta modul de lucru și pentru a putea pune în practică câteva lucruri învățate. Vom analiza fotografiile făcute și vom aplica un flux de lucru care vă va permite să vă optimizați timpul pentru a livra lucrarea clientului.

Teme disponibile:

– Formare personalizată pentru identificarea și depășirea limitelor fiecăruia. Motivația personală
– Dinamica unui raport de nunta, cum ar fi concentrarea lucrării în diferite momente ale unei nunți, realizând imagini unice și spontane.
– Tehnici de filmare și sfaturi pentru îmbunătățirea filmari noastre
– Echipamentului minim necesar (lentile de cameră) și a accesoriilor (flash)
– Strategia companiei definirea obiectivelor și a planului de afaceri, cum să maximizăm profitul.
– Oferta de pret; cum ar trebui sa iti gandesti pachetele incat sa obtii suma maxima pe care e dispus sa o plateasca clientul tau.
– Marketingul cum să ajungi la potențiali clienti, strategia de comunicare, prezentarea muncii tale.
– Sesiune practică. O sesiune video pentru a vedea modul meu de lucru și pentru a putea testa direct cadre, iluminare și “acțiune”.
– Editarea materialelor de sesionea video
– Software-ul & plug-in-uri, protejarea datelor
– Parcurgerea unui filmde nunta de 45 minute montat în 2/3 camere
– Montaj (cut-uri, tranziții, fluiditatea filmului), montaj multicam (sincronizare)
– Editare imagine Color Corection (expunere, WB, Skintone) si Color grading
– Editare sunet

        Acest workshop se intinde pe durata unei zile intregi (min. 8 ore) in care despicam firul in patru. Ulterior ne auzim in mod repetat pentru follow-up si feedback, astfel incat sa ne asiguram ca mergi pe calea cea buna si iti stau la dispozitie daca te impiedici de ceva.

        Daca ti se pare ca suna bine si crezi ca te intereseaza un astfel de workshop 1-la-1 da-mi de veste completand formularul de mai jos: