Workshop MASTER CLASS – Vasea Onel & Cristi Coman | IASI

WORKSHOP videografie nunta

PREGATESTE-TE SA DEVII MAI BUN!

Pentru ca feedback-ul primit in urma workshop-urilor de la Pitesti este mai mult decat incurajator, am decis s-o facem lata. De data acesta pregatim un Workshop MASTER CLASS de 3 zile (20-21-22 Martie 2018) la Iasi, gazda noastra fiind Conacul Polizu.

Unul din cele mai complexe workshopuri de videografie de nunta disponibile in Romania, un workshop 2-in-1, unde eu si Vasea Onel vom preda cunostintele noastre legate de videografia de nunta – de la aspecte tehnice la aspecte de business si productivitate.

Ce e nou?

Business / marketing

Strategii de vanzare si tot ce inseamna un business de succes in videografia de nunta. Modalitati de a te promova ieftin pentru a avea o crestere cat mai rapida.
Ce am facut bine si ce am gresit, totul concret, real, cu exemple, indiferent ca lucrati in Iasi, Pitesti, Bucuresti sau Timisoara.

Shooting la pregatiri

Vom prezenta care este scopul nostru in ziua nuntii si cum gandim noi. Sunteti invitati sa va dati frau imaginatiei si aveti ocazia sa filmati cot la cot cu noi.

Sesiune outdoor / indoor

Sesiune de shooting ca intr-o zi de nunta, cu mire si mireasa, exterior si in interior. Cu si fara lumina artificiala. Tehnici rapide, rezultate extraordinare.

Ceremonia religioasa

Biserica, poate gasim si un preot, daca nu, nu-i bai, oricum cu totii stim slujba.
Vom vedea cum e cu si fara lumina artificiala, in conditii de lumina scazuta.

Shooting la petrecere

Da, avem party. Impreuna ne vom distra pana dimineata si vom filma o nunta adevarata cu voi in rolul de invitati!

Vom selecta si vom edita cadrele de la sedinta, cu discuții despre tehnica de montaj, color correction si color grading.

Concurs

Vrem sa scoatem in evidenta talentul vostru si impreuna cu partenerii nostri, Photosetup Magazin Foto , am stabilit sa organizam un concurs pentru participantii la workshop la care vom avea trei castigatori. Cu alte detalii vom reveni pe parcurs.
In plus Photosetup Magazin Foto, s-a alaturat acestui workshop cu multe surprize pentru participanti. Astfel, toti participantii la acest workshop, vor primi de la Photosetup, discount-uri de tip Premium, pentru achizitii de accesorii foto-video.

Ati mai vazut asa ceva?

Va asiguram ca va fi ceva de neuitat. Vom recrea o nunta si va vom raspunde la toate problemele intalnite de voi pentru ca workshop-ul sa fie complet si sa aveti toate informatiile utile.

Pe scurt:

Iasi, Conac Polizu
20-21-22 Martie 2018
3 zile nebune
business / marketing
sesiune interior
sesiune exterior
ceremonie religioasa
petrecere de nunta
Premiere CC, Audition
Coordonatori: Vasea Onel & Cristi Coman

Poti beneficia de pretul de 580 euro / participant (cazarea si masa inlclusa), daca te grabesti si achiti avansul pana pe 31 ianuarie 2018. Dupa data de 1 februarie 2018 pretul este 700 euro / participant. Pretul include mancarea pentru cele 3 zile (ziua 1: pranz si cina; ziua 2: mic dejun, pranz si cina; ziua 3: mic dejun si pranz) si 2 nopti de cazare (20, 21 martie), in cea de a treaia zi vom termina la ora 16.00 incat sa ajungem linistiti acasa.

Numarul de locuri este limitat, si se ocupa cu plata in avans a sumei de 100 euro, echivalentul în lei la cursul BNR din ziua viramentului, urmand ca restul sumei sa fie achitate pana pe 15 februarie 2018.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta
Vasea Onel: office@vaseaonel.ro | 0745927622 sau Cristi Coman: office@cristicoman.ro | 0786459595
WORKSHOP videografie nunta