Despre

Cristi Coman – Videograf nunta

Misiunea

        Scopul nostru este să ascultăm, să împărtășim și să dezvăluim lucrurile care au avut loc. Ne propunem să retrăim amintirile, să creăm idei, să explorăm momentele de neimaginat și sa le memorăm.

        De multe ori ne raportăm la filmele pe care le-am urmărit. În persona noastră, avem tendința de a ne imagina acele personaje ca noi, fiecare film spune o poveste și avem propriul nostru favorit. Nu trebuie să trăim cu acea fantezie, ci cu modul în care ne raportăm la sine, la credința noastră și la visele noastre. Viața este un film care este plin de aventuri, încercări și amintiri …

        Viața este un film … Să eliberăm acele amintiri; îmbrățișează schimbările și, mai ales, se bucură de aventura vieții …
        Fiecare cuplu isi doreste ca ziua nunti sa fie perfecta si sa-si aminteasca cu drag acele momente, dar timpul va sterge unele amintiri din mintea lor, insa aici intervenim noi pentru a le pastra tot restul vieti.

Rolul nostru este de a surprinde emotia si de a reda acele clipe intr-un mod cat mai placut si cat mai aproape de realitate printr-un montaj ritmic cu miscari dinamice si atentie pentru detalii.

Daca videograful poate sa puna in valoare aceste momente va transforma filmul nunti intr-o poveste, poveste care va putea fi pastrata peste ani pentru copii si le va prezenta acestora trairile voastre, bucuria si atmosfera din acea zi.